keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Jos joskus päivittämisessä kestääkin (Am I the only one I know)

Twenty One Pilots: Migraine (lyrics)

Te ootte nyt mukavasti osoittaneet mielenkiintoanne, eli enää ei näytä todennäköiseltä, että lopettaisin vähäisen huomion vuoksi julkaisemisen. Mut jos joskus ihmettelette, miks osien ilmestymisessä kestää, se saatta johtua siitä, että olen mielentilassa, jossa en saa paljon muuta aikaiseksi kuin ehkä kuunnella Twenty One Pilotsia youtubesta ja selata nettiä.

I do not have writer's block, my writer just hates the clock,
It will not let me sleep, I guess I'll sleep when I'm dead,
And sometimes death seems better than the migraine in my head.

Luin taas vääriä asioita ja hukkasin tarkoituksen, mutta tänään on jo parempi. Löysin ehkä jonkinlaisen triggerin itselleni, jotain ihan typerää, pitäisi jo osata muutenkin välttää tiettyjä paikkoja, mutta silti niihin eksyn. Tämä oli selityksenä teille, jos ihmettelitte, miksi tämän blogin päivitystahti välillä hidastuu.

Shadows will scream that I'm alone,
But I know we've made it this far,
kid.

Mutta älkää huoliko, kaikki on ennenkin järjestynyt ja koska tekstikin on pääosin valmista, jatkiksen jatkumisessakaan ei pitäisi tulla näkymään kuin korkeintaan näitä joiksikin päiviksi venyviä taukoja. Tää seuraava onkin aika pitkä luku. Ja kyllä tää nyt muutenkin jo alkaa taas sujua, tässä oli vaan taas pari vähän horjuvaa päivää, mut se menee ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti