perjantai 7. kesäkuuta 2013

Linkkejä tylsyyteen

Joskus sitä vaan ei ole oikein mitään tekemistä. Tai vaikka olisikin, ei tee mieli tehdä sitä. Ja miksi tehdä mitään rakentavaa, kun netissä on vaikka mitä mukavaa, jonka kanssa saa ajan kulumaan tekemättä varsinaisesti oikein yhtään mitään.

Jos tunnet olevasi taiteellinen tai pidät muuten vaan visuaalisesti näteistä jutuista klikkaa tästä: weavesilk.com

Tai ehkä mieluummin haluaisit luoda oman uniikin näkemyksesi tähtisumusta.

Jos piirtely ei kuitenkaan innosta vaan kaipaat jotakin mukavan yksinkertaista peliä, joka kuitenkin pitää otteessaan ihan kiitettävästi, kokeilehan tätä.

Voidaan myös sanoa, että matkailu avartaa: The Secret Door.

Seuraavaa en edes osaa kuvailla, mutta no, klikkaa tästä.

Seuraavassa näemme kokelman creepyjä asioita, joita lapset ovat päästäneet suustaan, huom, vaati englannin kielen taitoa: Parents of Reddit, what is the creepiest thing your young child has ever said to you?

Voit myös aikasi kuluksi analysoida, kuka olet ollut aikaisemmassa elämässäsi. thebigview.com/pastlife

Takaisin taiteellisuuden pariin. Täällä voit muuttaa haluamasi tekstinpätkän tyylikkääksi taideteokseksi: recitethis.com


Tai jos olet kyllästynyt kuuntelemaasi musiikkiin tai muuten vain haluat löytää uutta kuunneltavaa, tässä on sinulle hyödyllinen sivu: What The Fuck Should I Listen To Now? On muuten kätevä ja tuntee ihan suomalaisiakin artisteja ja yhtyeitä. Ei heitä summamutikassa ehdotuksia, vaan kysyy, kenestä artistista pidät ja ehdottaa sen perusteella uutta musiikkia.

Noin, jos ei näillä eväillä saa vastuuta paikoiltua netissä jumittaen useamman tovin niin jo on ihme.

1 kommentti: