perjantai 14. joulukuuta 2012

Randomisti leffavinkkiä

Joo eli nyt vaan pakko tulla sanomaan, että katsokaapa hyvät ihmiset sellaisen filmi kuin Judas Kiss. Sen näkee netistä esim.  tämän linkin kautta, pitäisi ainakin.

Itsehän en siis alunperin ruvennut katsomaan tätä pätkää mistään hyvin pinnallisista syistä, ehei. Syynä ei ainakaan ollut tumblrissa näkemäni gif, jossa kaksi suhteellisen kuumaa nuorta miestä suutelivat toisiaan (harmittaa, etten enää löydä ko. kuvaa mistään, damn). Mutta olipa syy mikä hyvänsä, juonikin yllätti positiivisesti. Minulla oli tietyt epäilyksen, kun luin asiaan liittyvän joitain scifi-elementtejä: urallaan epäonnistunut elokuvantekijä tapaa nuoren itsensä ja saa tilaisuuden näin muokata tulevaisuuttaan. Mutta jotenkin se tarinakin vaan toimi ja elokuva oli jotenkin... kaunis? En tiedä, mutta en vaan pääse tästä leffasta nyt yli, joten suosittelen sitä jopa blogissani, johon elokuva-arvostelut eivät lainkaan edes kuulu. Olkaa hyvät siis.

Toisekseen en vain kykene pääsemään yli ihastuksestani, jonka kohteesta en edes oli täysin varma; onko se elokuvan nuori Danny Reyes vaiko häntä näyttelevä Richard Harmon. Paha sanoa, mutta syötävän hyvännäköinen se nyt ainakin on.
x
Jos satutte tietämään jotain tämäntapaisia leffoja niin suositelkaa ihmeessä.



Ps. Asiasta toiseen tai oikeastaan varsinaiseen aiheeseen palaten; on mieleenkiintoista sinänsä, että tuon pari kuukautta kestäneen tauon aikana en menettänyt yhden yhtä lukijaa, mutta postattuani pitkästä aikaa jatkoa, joku sai tarpeekseen D: Olen pahoillani, jos tuotin pettymyksen rakas ex-lukija.

Juupa, tarinan jatkon kanssa ei nyt pitäisi kovinkaan kauan enää mennä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti